Bespaar geld door een desinfectiezuil te kopen

Bent u het beu om steeds iemand in te moeten huren om de mensen te desinfecteren? Hier is dan uw oplossing: een desinfectiezuil, recht van bij de groothandel schoonmaakmiddelen, waardoor deze u ook van de beste prijs kan voorzien.

De besparing door een desinfectiezuil

De kost van bezoekers of klanten te ontsmetten kan al snel oplopen tot 50 euro per uur . Daarom zou het wel eens een goede investering zijn om een desinfectiezuil te kopen rechtstreeks van de groothandel in schoonmaakmiddelen. Bovendien bespaar je nog veel meer want als iedereen zijn handen goed ontsmet is de kans dat uw personeel ziek wordt ook veel kleiner.

Het onderhoud

heeft u hier amper onderhoud aan. Onze desinfectiezuilen hebben geen onderhoud nodig en ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze hebben ook een zeer groot reservoir voor desinfectiegel, waardoor u niet snel het moet bijvullen. Bovendien zou je wel eens kunnen denken dat de gel voor een desinfectiezuil duurder is dan de gewone desinfectiegel. Dit is namelijk niet zo juist omdat de groothandel in schoonmaakmiddelen dit in bulk inkoopt kan zij jou ook van goedkope desinfectiegel voorzien. Er is dus niets dan voordeel bij het kopen van de desinfectiezuil.

Het gebruik

Deze desinfectiezuil is gemaakt volgens het principe van plug and play. Het enige wat u moet doen is enkele keren de dispenser gebruiken tot er alcoholgel uitkomt, om het van een vlotte doorgang te voorzien. Daarna kan iedereen er lustig zijn handen ontsmetten.

Wat als dieven het gemunt hebben op uw desinfectiezuil?

Dieven krijgen bij deze desinfectiezuil geen kans om het mee te nemen, want je kan deze namelijk in de grond verankeren. Hierdoor hebben ook vandalen zeker geen kans om dit te om te duwen en de zuil is ook zeer makkelijk afwasbaar als er mensen deze bekladden met graffiti. Dankzij zijn robuuste bouw is het bijna onmogelijk om deze zuil te vernietigen. Dit is dus ideaal voor elke omstandigheid.


Koop dus nu uw desinfectiezuil bij uw groothandel in schoonmaakmiddelen tegen de beste prijs!