Schoonmaak bedrijven

Schoonmaakbedrijf De Wit

De historie van Schoonmaakbedrijf De Wit gaat al enige tijd terug. Zo’n 57 jaar geleden, in 1961, is het bedrijf opgericht door Sjoerd de Wit. In 1996 droeg hij het stokje over aan zijn zoon, Meindert de Wit. Meindert breidde Schoonmaakbedrijf De Wit verder uit tot waar het bedrijf nu is: een toonaangevend schoonmaakbedrijf in Noord-Nederland met meer dan 100 vakbekwame medewerkers.

Schoonmaakbedrijf De Wit is gericht op de zakelijke markt en heeft grote klanten zoals het Groninger Museum en de Suikerunie. De meeste klanten (voornamelijk woningbouwverenigingen die diverse panden beheren) komen uit ons eigen netwerk, wat behoorlijk gegroeid is de afgelopen vijftig jaar.

Schoonmaakbedrijf Jansen

Al onze schoonmakers en glazenwassers zijn stipt met hun afspraken en gaan altijd zeer klantvriendelijk te werk.
U kunt er dus op vertrouwen dat al onze medewerkers u tevredenheid het belangrijkst vinden.

Flip Schoonmaak

Flip Schoonmaak is een gecertificeerd schoonmaakbedrijf met bijna 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Als organisatie zijn we bijzonder trots op de door ons behaalde ISO 9001:2008, VCA* en OSB keurmerken. Zo kunnen we met recht zeggen dat we aantoonbaar expert zijn op het gebied van schoonmaak. Dat doen we 24 uur per dag, waarbij u als klant het gewenste moment bepaalt. Als organisatie hebben we namelijk flexibiliteit en daadkracht hoog in het vaandel staan.

Maak jouw eigen website met JouwWeb